BD-Totaal

Organic Foodservice voor horeca, catering en zorg

Catering

 

Catering groothandel

Met meer dan 20 jaar ervaring is BD-Totaal de meest betrouwbare en complete biologische groothandel voor de cateraar in Nederland. BD-Totaal biedt een uitgebreid assortiment versproducten (bijv. rauwkosten en poly’s melk), diepvries en kruidenierswaren (bijv. mono broodbeleg, koffie en sappen), non food, kortom alles wat u nodig heeft.

BD-Totaal adviseert u graag in de omschakeling naar een biologisch menu.

U wilt het liefst zo min mogelijk  tijd besteden aan de bestellingen van producten. Daarom kunt u als klant van BD-Totaal gemakkelijk online bestellen op het moment dat u het beste uitkomt.

U bestelt, wij bevestigen uw order en plannen het aflevermoment in overleg met u.

Met het meest uitgebreide en duurzame biologische assortiment voor de foodservice, heeft u keuze uit meer dan 6.000 verantwoorde producten. “Biologisch in het groot” noemen wij dat.

Het assortiment van BD-Totaal biedt u alles wat nodig is om uw gasten volgens overheidsrichtlijnen te kunnen bedienen. Daarnaast helpt BD-Totaal u graag bij het verduurzamen van uw bedrijfsvoering in zijn geheel.

Wilt u klant worden? U kunt zich direct aanmelden met het formulier op onze site. Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt hierna inloggegevens om te bestellen via onze webwinkel.