BD-Totaal

Organic Foodservice voor horeca, catering en zorg

Bloem Eten en Drinken

Bloem Eten en Drinken

Café Restaurant Bloem eten & drinken is gelegen op een prachtige locatie in de Plantagebuurt in Amsterdam, aan het water van het Entrepotdok, tussen de monumentale pakhuizen en tegenover dierenpark Artis. Gedurende het hele jaar is het een ideale plek voor een biologisch ontbijt, lunch en diner.

In de zomer kan men genieten van het grote zonnige terras en in de winter van het warme, knusse interieur. Bloem biedt een gevarieerd menu met voor ieder wat wils, ook vegetarisch.

Bloem is elke dag geopend van 11:00 tot 24:00.

Bloem heeft in 2015 het gouden certificaat van Stichting EKO-keurmerk ontvangen. Dit betekent dat alles op hun menukaart 100% biologisch is. Bloem kiest voor biologische producten, liefst ook uit de streek. Dit met het oog op dierenwelzijn, onze gezondheid en een mooiere wereld. En omdat het natuurlijk veel lekkerder is.

Om voor het gouden EKO-keurmerk Horeca in aanmerking te komen, moet een restaurant aantoonbaar biologisch inkopen. Dit wordt onafhankelijk gecontroleerd door de Stichting EKO-keurmerk, onder andere aan de hand van de inkoopadministratie. Alleen producten en ingrediënten van gecertificeerd biologische leveranciers tellen mee.

Bloem Eten en Drinken

Terug naar Relatie in beeld