BD-Totaal

Organic Foodservice voor horeca, catering en zorg

Morgenstern

Landgoed Morgenstern

In de prachtige Achterhoek, vlakbij het dorpje Barchem ligt midden in de bossen en heuvels het eerste duurzaam gebouwde en gerunde Landgoed van Nederland: Morgenstern. In 1997 werd gestart met de bouw van Morgenstern en in 2001 opende zij haar deuren. Het Landgoed Morgenstern bestaat uit 4 boerderijen. De eerste 2 zijn met elkaar verbonden en worden meestal verhuurd voor meerdaagse bijeenkomsten en activiteiten. Hier bevinden zich op de 1e verdieping ook de hotelfaciliteiten. In gebouw 3 zijn 2 grote zalen en het overdekte verwarmde zwembad en in gebouw 4 is een kleine zaal en zijn 10 hotelfaciliteiten. Morgenstern is een uitstekende accommodatie voor trainingen, vergaderingen en feesten. Speciale gebeurtenissen in het leven kunnen op geheel eigen wijze gevierd worden op het Landgoed. Zo is Landgoed Morgenstern een officiële trouwlocatie, maar ook ceremonies met condoléances na overlijden behoren tot de mogelijkheden.

Duurzaamheid is terug te vinden in de wijze waarop de Morgenstern gebouwd is, het gebruik van biologische producten , biologische bedrijfskleding en biologische schoonmaakmiddelen, het bankieren bij de Triodosbank en, last but not least, de biologische keuken! De keuken is het hart van het Landgoed Morgenstern. Hier worden onder leiding van kok Martijn Hartkamp heerlijke biologische maaltijden bereid. Er is heel veel mogelijk: diners van 2 tot 7 gangen, cateringen op locatie verzorgen, kookworkshop en (voor feesten en partijen) de tapas en walking diners. 

Het kleinschalige karakter van Morgenstern, de warme sfeer, de voortreffelijke verzorging, de rust en de stilte, de ruimte en de vrijheid dragen er allemaal aan bij dat gasten zich thuis voelen in de Morgenstern.

http://www.morgenstern.nl/

Terug naar Relatie in beeld