BD-Totaal

Organic Foodservice voor horeca, catering en zorg

Restaurant LOFF

Bij Restaurant LOFF aan de Wilhelminastraat 15 in Breda kan je in een ongedwongen sfeer genieten van lekker eten. Je kunt er zowel terecht voor een kop koffie met taart en een snelle snack (to go), als om uitgebreid te tafelen en te borrelen. Het is goed toeven aan de leestafel, in de loungehoek of – bij mooi weer – op het tuinterras.

Alles bij LOFF is vegetarisch of veganistisch en altijd 100% biologisch. Als je geen zuivel, tarwe en geraffineerde suikers mag of wilt eten, heb je bij restaurant LOFF een ruime keuze. Op het koude en warme buffet staan ongeveer 40 gerechten waar je zo vaak en zoveel van kan opscheppen als je wilt. Na het opscheppen laat je je bord steeds afwegen bij de bar, want je betaalt per gewicht. Je weet bovendien altijd precies wát je eet. Bij ieder gerecht op het buffet vind je namelijk een kaartje met de ingrediënten. Wel zo handig wanneer je een voedselovergevoeligheid hebt! Wekelijks wisselt een deel van de gerechten en soms veranderen er gerechten vanwege een onverwacht aanbod van mooie seizoensproducten en/of de creatieve ingeving van de koks van restaurant LOFF. 

LOFF is naast restaurant ook cateraar en kookstudio. Regelmatig organiseert chefkok en eigenaar Marion Pluimes activiteiten en events om letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keukengeheimen van LOFF te geven.

 

https://www.restaurantloff.nl/

Terug naar Relatie in beeld