BD-Totaal

Organic Foodservice voor horeca, catering en zorg

Samaya

Samaya is een kleinschalig conferentiecentrum in Werkhoven (vlakbij Utrecht) op een groene plek tussen de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil kan zijn. U treft er een sfeer van schoonheid, lichtheid, ruimte en rust en een team dat garant staat voor een onbezorgd verblijf. Zowel voor groepen als voor individuele gasten biedt Samaya een gastvrij verblijf.

Er zijn 4 zalen met elk een eigen buitenruimte. In de zalen is volop daglicht en uitzicht. Ze zijn ingericht met natuurlijke materialen en in alle ruimten staan verse bloemen. Samaya richt de zalen verder in naar de wensen van de klant. Naast voldoende tafels en stoelen kan men ook beschikken over meditatiematjes, kussentjes en bodemstoeltjes. Daarnaast biedt Samaya 26 comfortabel ingerichte gastenkamers met eigen sanitair. In de Kapel kunt u terecht voor bijeenkomsten als een concert, een lezing of voor een stille meditatie. U kunt er bovendien ook trouwen, een jubileum vieren of een andere bijzondere gebeurtenis.

Samaya ontvangt, voedt en inspireert mensen die verlangen naar rust en ruimte om persoonlijk of professioneel te groeien. Op het persoonlijk vlak biedt Samaya een plek die mensen als vanzelf laat ‘zakken’, op adem doet komen en inspireert om te openen. Voor de zakelijke klant is Samaya een plek die uitnodigt tot het loslaten van vaste denkpatronen, reflectie en ‘out of the box’ denken.

Samaya staat bekend om haar Bourgondische vegetarische keuken. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid met pure ingrediënten.  De koks maken daarbij gebruik van zo veel mogelijk biologische- en streekproducten. Eten bij Samaya is puur culinair genieten! Ook gasten die gewend zijn te dineren in restaurants met een grote naam komen graag bij hen terug.

http://www.samaya.nl/

Terug naar Relatie in beeld