BD-Totaal

Organic Foodservice voor horeca, catering en zorg

B&B Minicamping Zerofield

Bed and Breakfast Minicamping Zerofield is te vinden op het terrein van een duurzaam, ecologisch en agrarisch bedrijf met biologisch paardengras. Het wordt gerund door Wim en Marianne van den Assum. Om het terrein van vier hectare is met 33 helpers in 2009 een biodiverse houtwal met 5000 bomen en struiken geplant. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een flink bos.

De mooie natuurlijke camping ligt in het Brabantse Kempengebied. Drie Mongoolse Yurt-tenten staan op ronde campingvelden. Iedereen kan, eventueel bij een kampvuur, op Zerofield uitrusten en heerlijk ontspannen. Ook zijn er plaatsen met water en elektra voor tenten, caravans en een camper. Alle geserveerde maaltijden (ontbijt, lunch en diner) zijn biologisch en verhogen de natuurlijke sfeer in de Yurt. 

Zerofield beschikt over drie Yurt-tenten voor de verhuur, elk ingericht met 5 comfortabele bedden, een compleet ingerichte kitchenette, houtkachel, stromend water en 4A electra. Regelmatig worden de Yurt ook gebruikt voor vergaderingen, teambuildingsdagen, rustige kampvuur feestjes en familie uitjes.

Iedereen is welkom voor een overnachting, helpen op het terrein (van machineonderhoud tot tuinonderhoud) en voor diverse workshops waaronder het bouwen van een ligfiets, -tandem, meditatie en klank. Daarnaast delen Wim en Marianne  graag hun kennis over natuur, duurzaam en ecologisch leven, permacultuur en telen van gewassen.

www.zerofield.nl  

Terug naar Relatie in beeld