BD-Totaal

Organic Foodservice voor horeca, catering en zorg

Zorg

Zorg Groothandel

Met meer dan 20 jaar ervaring is BD-Totaal de meest betrouwbare en complete biologische groothandel voor de zorg in Nederland. BD-Totaal biedt een uitgebreid assortiment versproducten (bijv. fruit, gesneden groente en kaas), diepvries (bijv. groente, ijs) en kruidenierswaren (bijv. bulkverpakking granen, kindervoeding, broodbeleg, en koekjes), non food (bijv. schoonmaakmiddelen en luiers), kortom alles wat u nodig heeft.

BD-Totaal adviseert u graag in de omschakeling naar een biologisch assortiment.

U wilt het liefst zo min mogelijk  tijd besteden aan de bestellingen van producten. Daarom kunt u als klant van BD-Totaal gemakkelijk online bestellen op het moment dat u het beste uitkomt.

U bestelt, wij bevestigen uw order en plannen het aflevermoment in overleg met u.

Of u nu werkzaam bent in een zorginstelling of een kinderdagverblijf, BD-Totaal biedt u alles wat nodig is om uw gasten lekkere, gezonde en verantwoorde gerechten voor te zetten.

Met het meest uitgebreide en duurzame biologische assortiment voor de foodservice, heeft u keuze uit meer dan 6.000 verantwoorde producten. “Biologisch in het groot” noemen wij dat.

Daarnaast helpt BD-Totaal u graag bij het verduurzamen van uw bedrijfsvoering in zijn geheel.

BD-Totaal biedt de mogelijkheid snel en simpel per locatie en afdeling een bestelling te plaatsen (zowel grote als kleine hoeveelheden). Een combinatie van de dagelijkse boodschappen, DKW en vers assortiment in één kratje op de door u  gewenste locatie.

Wilt u klant worden? U kunt zich direct aanmelden met het formulier op onze site. Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt hierna inloggegevens om te bestellen via onze webwinkel.