Een jong Londens echtpaar heeft het bedrijf PIP Organic in 2014 met behulp van crowdfunding opgezet. Toen ze merkten dat ze voor hun eigen kinderen nergens pakjes met puur biologisch sap (dus geen sap van concentraat!) konden krijgen, besloten ze die dan maar zelf op de markt te gaan brengen. Ze begonnen met een klein stalletje op de Borough Market, één van de bekendste markten van Londen. Daar kregen ze veel positieve reacties en de vraag naar hun sapjes nam snel toe. Inmiddels is PIP Organic uitgegroeid tot een bedrijf dat zijn producten in vele landen levert en al meer dan vijftig prijzen heeft gewonnen voor de heerlijke pure smaak van hun producten!

De PIP Organic sapjes en smoothies zijn gemaakt van 100% biologisch puur sap, waaraan géén suiker, géén conserveringsmiddelen en géén concentraat is toegevoegd. Niet alleen heel gezond dus, maar ook heel lekker, puur en vol van smaak. Een sapje dat je je kinderen met een gerust hart geeft en dat je kinderen ook graag drinken. Hetzelfde geldt voor de ijsjes van Pip Organics. Ook deze zijn gemaakt van het pure sap van biologisch fruit. Het fruit wordt geoogst als het op zijn rijpst en zoetst is. Suiker of andere zoetstoffen worden dan ook aan de ijsjes niet toegevoegd en ook géén water en géén conserveringsmiddelen. De Pip ijsjes zijn dus geen waterijsjes maar biologische sap- ijsjes!

De PIP ijsjes en sapjes zijn heel aantrekkelijk verpakt en doen het goed op locaties waar veel kinderen met hun ouders komen zoals pretparken, speeltuinen, horeca, musea en sportverenigingen.

Artikelen

55852
Fruitywater mango&orange
PIP organic
6x4x200 ml
269211
Fruity push up Appel
PIP Organic
24x105 ml
269212
Fruity push up Berry
PIP Organic
24x105 ml
269213
Fruity push up Tropical
PIP Organic
24x105 ml