Wellicht bestel je weleens producten van ons eigen merk LandGoed: koffie, langhoudbare melk, koffiemelk, koffieroomcupjes en rietsuikerstaafjes, kaas………
Achter de schermen wordt op het moment hard gewerkt aan uitbreiding van het aantal LandGoed producten, omdat we er van overtuigd zijn dat we met onze LandGoed producten echt iets goeds te bieden hebben aan onze klanten: biologisch gecertificeerde basisproducten met een hoge fairtrade kwalificatie en een gunstige prijs!

Het logo van LandGoed is de oereik en de oereik staat voor de zuurstofkringloop waar de mens afhankelijk van is en waar we dus zuinig op moeten zijn. LandGoed gelooft dat biologische teelt dé manier is om iedereen te kunnen blijven voorzien van goede voeding. Met LandGoed producten neem je niets van de natuur, maar krijg je het beste en dat zonder de aarde uit te putten of schade toe te brengen.

Binnenkort wordt de LandGoed koffielijn uitgebreid, maar er zullen ook LandGoed producten in andere productgroepen komen. Houd onze nieuwsbrief en webshop dus goed in de gaten!