Boodschappen afhalen bij groothandel BD-Totaal in Houten

Boodschappen doen is lastig op het moment. De schappen in de supermarkt zijn vaak leeg, om besmetting te voorkomen moet je voldoende afstand houden in winkels, enz. We willen hier de helpende hand bieden en geven als groothandel particulieren in Utrecht en omgeving de mogelijkheid hun boodschappen te bestellen in onze webwinkel en bij ons magazijn in Houten te komen afhalen.

Hoe werkt het?

  1. Bestel direct je boodschappen in onze webwinkel.
  2. Verzend de bestelling.
  3. U ontvangt van ons een Tikkie.
  4. Na twee werkdagen kunt u uw boodschappen afhalen of in Houten laten bezorgen.

 Besteltermijn
Als je de bestelling voor 11:00 uur verstuurt, kan je de boodschappen twee werkdagen later afhalen. Bijvoorbeeld maandag voor 11:00 uur bestellen, is woensdag afhalen en vrijdag voor 11:00 uur bestellen is dinsdag afhalen.

Ook bezorging in Houten!

Afhalen of bezorgen in Houten
Je kan de boodschappen op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur of tussen 14:00 en 16:00 uur afhalen bij ons Pick Up Point. Woon je in Houten, dan kan je er ook voor kiezen je bestelling voor € 2,50 thuis te laten bezorgen.

Algemene voorwaarden

  • Minimale orderbedrag is €50,-.
  • Betaling uitsluitend per Tikkie.
  • Neem eigen boodschappenkratten of tassen mee als u komt afhalen.

Let op
De prijzen in onze webshop zijn groothandelsprijzen, dus exclusief 9% of 21% BTW!

Bestaande klant
Ben je al klant bij BD-Totaal? Dan kan je je collega’s, buren en vrienden helpen en samen bestellen onder jouw klantnummer. Het totale bedrag wordt dan gefactureerd op jouw bestaande klantnummer en wij zorgen ervoor dat elke collega, vriend of buur een eigen leverbon met prijzen krijgt zodat je alles onderling kan verrekenen. De bestelling kan naar wens worden bezorgd of worden afgehaald worden bij ons bedrijfspand in Houten.

Let op: als een product door de huidige drukte niet leverbaar is, nemen wij contact met je op voor een eventueel vervangend product.