Heb je de verzorgingsproducten van Bee Honest Cosmetics al eens geprobeerd? Deze Nederlandse verzorgingslijn maakt gebruik van bijzondere van bijen afkomstige ingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Dit zijn actieve werkstoffen, rechtstreeks uit de natuur, die helpen om huid en haar gezond en mooi te houden. Zo heeft bijenwas een beschermende, hydraterende en celvernieuwende werking. Propolis is een kleverige was die ontstaat doordat bijen naast nectar en stuifmeel, ook hars van allerlei boom- en plantenknoppen verzamelen en dit vervolgens mengen met verschillende enzymen uit hun speekselklieren. Propolis heeft een sterke schimmelwerende en antibacteriële werking. Gelee royale, ook wel koninginnengelei genoemd, is een melkachtige vloeistof die jonge werkbijen speciaal voor hun koningin produceren. Deze gelei is zo krachtig en voedzaam dat de koninginnebij er twee keer groter en zelfs 24 keer ouder mee kan worden dan een gewone bij. Gelee royale heeft dan ook een anti-verouderende, celvernieuwende en hydraterende werking.

Deze prachtige stoffen uit de natuur worden in de Bee Honest producten gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten, liefst van biologische oorsprong, en heerlijk geurende essentiële oliën. Het resultaat is een complete cosmeticalijn voor lichaam, gezicht en haar. Alle producten van Bee Honest hebben het BDIH keurmerk dat garant staat voor gecontroleerde en gecertificeerde natuurlijke cosmetica (dus geen minerale oliën, siliconen en synthetische geur- of kleurstoffen). Zie hier ons complete assortiment Bee Honest.

Nieuw in de productlijn van Bee Honest zijn de shampoo bars met conditioner. Een shampoo bar is shampoo in de vorm van een stukje zeep dat hetzelfde werkt als een vloeibare shampoo. Het zorgt ervoor dat je haar schoon wordt en volume en glans krijgt zonder dat het je haar uitdroogt. Het is erg zuinig in gebruik: 1 bar komt overeen met 3 flessen shampoo. De shampoo bars zijn verpakt in een kartonnen doosje met FSC-keurmerk en plasticvrij. Dit zijn de drie soorten:

(600355) Bergamot&Bijenwas voor normaal haar en een gevoelige hoofdhuid
(600356) Jasmijn&Propolis voor droog en beschadigd haar
(600357) Jojoba&Honing voor normaal tot vet haar