Meesters van De Halm is een Nederlandse biologische graanpletterij en muesliproducent. De granen zijn als het enigszins mogelijk is, afkomstig van regionale telers en van de Nederlandse biologische graanpool. Als de granen aankomen bij De Halm begint het uitgebreide productieproces van voorreinigen, drogen, pellen (indien nodig) en schonen. Na het schonen zijn de granen klaar om als heel graan verkocht te worden of om te worden geplet tot vlokken. Nadat de Pletmeesters hun werk hebben gedaan, gaan de Mengmeesters aan de slag met het mengen van granen, zaden, noten en gedroogd fruit tot de heerlijkste biologische ontbijtgranen en muesli’s die vervolgens verpakt worden in biologisch afbreekbare folies. Voor de granola’s en crunchy muesli’s worden ingrediënten eerst nog gebakken op bakplaten. Hierbij wordt altijd zonnebloemolie gebruikt, geen palmolie.

De Halm heeft ook een Smaakmeester in dienst die steeds weer verrassende nieuwe smaken ontwikkelt. In samenwerking met de diëtisten van wielerploeg Team Sunweb zijn onlangs 2 sportmuesli’s ontwikkeld: de Power Sport energiemuesli (514201) en de After Sport herstelmuesli (514202). Het fruit en de granen in de Power Sport muesli leveren je lichaam een hoog gehalte aan vezels en energie waardoor je lekker snel op gang komt tijdens het sporten. De After Sport herstelmuesli  bevat een hoog gehalte aan eiwitten waardoor je spieren sneller kunnen herstellen na het sporten.

De producten van De Halm in ons assortiment vind je hier. Als je op de i achter het product klikt, zie je precies welke ingrediënten er bijvoorbeeld in de sportmuesli’s zitten. Overigens smaken deze muesli’s ook heerlijk als gewoon ontbijt!