Er zijn drie nieuwe sterren aan het LandGoed firmament: ontbijtkoek, honingkoek en gemberkoek. Producten van het merk LandGoed zijn biologisch gecertificeerde basislevensmiddelen met een gunstige prijs. Je herkent de LandGoed producten aan de oereik, symbool voor de zuurstofkringloop waar de mens afhankelijk van is en waar we dus heel zuinig op moeten zijn. En biologische boeren zijn zuinig op de natuur!

De LandGoed ontbijtkoeken worden op ambachtelijk wijze in Nederland gebakken. De bakkers zorgen ervoor dat het deeg voldoende rust krijgt en de zorgvuldig gekozen biologische ingrediënten worden door hen als vanouds gemengd met een menger in de deegkuip zodat ze kunnen bijsturen als dat nodig is. Zo krijgen de koeken de juiste smaak en een smeuïge en zachte structuur. Bovendien worden de koeken op de juiste tijd verpakt, zodat ze zo vers mogelijk blijven. Kortom: ontbijtkoeken met de kwaliteit van de warme bakker!

De koeken hebben een gewicht van 425 gram en zijn zowel per stuk als in een doos per 6 stuks leverbaar. Er zijn drie soorten: ontbijtkoek naturel (58420, 94232), honingkoek (58421, 94233), gemberkoek (58422, 94234).

Ontbijtkoek is heerlijk bij ontbijt, lunch of als tussendoortje, maar ook heel lekker in een winterse stoofschotel of in een toetje met ijs.