Heerlijk toegankelijke wijnen voor een mooie prijs! We hebben het over de twee nieuwe biologische huiswijnen in ons assortiment: Mundo de Yuntero tinto en blanco. De wijnen zijn afkomstig van de coöperatie Jesús del Perdón in Manzanares in de noordoostelijke regio La Mancha in Spanje. Na een fusie in 2000 met twee andere coöperaties in de regio, behoren nu 700 wijnbouwers met totaal 3.600 hectare wijngaard tot Jesús del Perdón. De Mundo de Yuntero flessen zien er aantrekkelijk uit met een mooie libelle op het etiket en ze hebben een schroefdop. Het alcoholpercentage van de wijnen is 12%.

De Mundo de Yuntero Libelula Tempranillo (56288) is gemaakt van de druivenrassen Tempranillo, Merlot en Syrah. Het is een heerlijk sappige rode wijn met een elegante fruitsmaak van zacht en rijp rood fruit en licht kruidige hinten. De kruiden zijn zacht en elegant, hinten van lekker zacht exotisch fruit zoals bramen en aardbei.

De Mundo de Yuntero Libelula Sauvignon Blanc (56289) is gemaakt van de druivenrassen Sauvignon blanc en Verdejo. Het is een heerlijk sappige, frisse witte wijn met een elegante fruitsmaak van rijp geelfruit en licht kruidige hinten.  De kruiden zijn zacht en elegant, hinten van lekker zacht exotisch wit fruit.

Artikelen

56289
Sauvignon Blanc wit Verdejo
Mundo Yuntero
6x750 ml

Huiswijn van BD-Tota...

56288
Tempranillo Merlot Syrah rood
Mundo Yuntero
6x750 ml

Huiswijn van BD-Tota...