De maand mei is alweer bijna aangebroken! Dat betekent dat het steeds vaker lekker weer is en daar past de nieuwe Searoop in ons assortiment uitstekend bij. Searoop is een biologische homemade limonadesiroop uit Zeeland op basis van versgeperste biologische appels en kruiden uit de duinen. Heerlijk verfrissend met (bruis) water, in een cocktail of een mocktail, in desserts en lekker als dressing in een salade. De kruiden en het fruit geven de Searopen een lekkere, gelaagde smaak en zorgen er bovendien voor dat er minder suiker in de Searopen zit.  Er zijn vier smaken:

*zwarte bes, lavendel, roos (560772)

*rozemarijn, citroenmelisse, tijm (560773)

*rabarber, zeevenkel, zeekraal (560771)

*duindoorn, meidoorn, salie (560774)

Het recept voor Searoop is bedacht door Conny Schoenmakers uit Burg-Haamstede. Zij stond aan de wieg van Zeeroop, siroop die ze maakte met zorg en respect voor de natuur met een kleine footprint. Ze plukte haar bessen en kruiden op de fiets in het duingebied van Westenschouwen. JB Diesch (van de Zeeuwse boterbabbelaars) heeft het initiatief genomen om deze biologische siropen voor de consumentenmarkt verder te ontwikkelen onder de naam Searoop. Conny’s fiets is nog steeds terug te vinden op het etiket van Searoop ontworpen. Een mooi Hollands product!