Kombucha is een dorstlesser die steeds populairder wordt. Sinds kort hebben we een nieuw merk kombucha in ons assortiment: BATU Kombucha. BATU Kombucha is geen snel geproduceerde frisdrank, maar wordt ambachtelijk in kleine handgemaakte batches gebrouwen. De basis is thee, die eerst dertig dagen wordt gefermenteerd. Daarna worden er extra ingrediĆ«nten toegevoegd (zoals biologische cold pressed juice of verse kruiden) en volgt er een tweede fermentatie. Dit proces zorgt uiteindelijk voor de unieke en heerlijke kombucha smaak. Er zij drie smaken BATU Kombucha:

Kombucha Passion fruit & Hop: zoetheid van de passievrucht zorgt voor een volle smaak.
Kombucha Ginger & Lemon: verse gember zorgt voor een sprankelend aroma en een mooie, lichtpittige afdronk.
Kombucha Lime & Mint: extra frisse smaak door combinatie van verse munt en verse limoen.

BATU kombucha wordt gebrouwen in het meest duurzame brouwhuis van Europa. Het is biologisch en vegan. Bijna alle kombucha merken bevatten suiker, maar BATU niet. De suiker die gebruikt wordt, wordt volledig omgezet tijdens het fermentatieproces. BATU Kombucha kan rechtstreeks uit de fles worden gedronken of worden geserveerd met het speciale bijbehorende BATU glas. Voor extra verfrissing kan je ijsklontjes toevoegen en je kan ook een eigen twist geven aan de BATU: voeg een schijfje citroen aan de Ginger & Lemon, een schijfje limoen aan de limoen Lime & Mint of sinaasappel aan de Passion fruit & Hop. Of gebruik het voor een (al dan niet Virgin) cocktail. Mogelijkheden genoeg!

Als je BATU op je kaart wilt zetten, kan je bij je eerst bestelling gratis een promodoos met tafelkaartjes en posters mee bestellen. Goed om te weten is dat BATU niet gekoeld bewaard hoeft te worden en een lange THT heeft (>1 jaar).