Jarenlang hadden wij de chocolade van Green&Black in ons assortiment, maar deze hebben we enige tijd geleden moeten saneren. Doordat Green&Black uit de UK komt, verliep de levering vaak moeizaam. Het goede nieuws is dat we nu een nieuw merk chocolade aan ons assortiment hebben toegevoegd: Chocolat Stella, een echte fijne Zwitserse chocolade, biologisch en fairtrade. We hebben 9 verschillende smaken opgenomen, waarvan we er een paar nader zullen toelichten.

De Pure Chocolade 71% Agave (592331) is gezoet met biologische en fairtrade agavenectar uit Zuid-Mexico in plaats van met conventionele suiker. Omdat deze chocolade ook rijk is aan voedingsvezels, is hij erg populair bij gezondheidsbewuste consumenten.

De Pure Chocolade 70% Demeter (592334) en de Melkchocolade Demeter (592239) zijn geheel gemaakt van biologisch-dynamisch geteelde ingrediënten.

De Chocolade Kokos (592332) is samengesteld uit een perfecte mix van biologische chocolade, kokossuiker en kokosmelk. Dit is een vegan chocoladetablet.

De Chocolade Puur Tijgernoot (592335) is een andere romige vegan chocoladetablet met rijke toevoegingen van tijgernoten, cranberry's en gekarameliseerde amandel. Een echte aanrader!