Het hygiënepapier van Eco Natural wordt gemaakt van de hoogwaardige papiervezel die als grondstof dient voor drank- en voedselverpakkingen. Door een ingenieus mechanisch concept worden de papiervezels gescheiden van de kunststof binnenverpakkingen. Het kunststof restmateriaal wordt gebruikt voor het maken van dispensers voor het hygiënepapier. Met deze prachtige manier van hergebruik waren we al heel blij. Nóg blijer worden we van het feit dat er nu ook hygiënepapier van Eco Natural is waarbij geen plastic meer wordt gebruikt in de verpakking, maar alleen recyclebaar papier. Zero waste én Zero Plastic!

Behalve dat de producten in recyclebaar karton en papier zijn verpakt, zijn ze overigens tegelijk ook kwalitatief verbeterd :

Keukenrollen (705261, 12x2 rollen), niet alleen zonder plastic verpakt, maar nu ook met 3-laags vellen i.p.v. 2-laags. Steviger dus!

Toiletrollen (705293, 14x4 rollen), niet alleen zonder plastic verpakt, maar met meer vellen per rol, 270 i.p.v. 250, ook 3-laags.

Handdoekjes Z-gevouwen (705361, 18x198 stuks), niet alleen zonder plastic verpakt, maar nu 3-laags i.p.v. 2-laags. Bovendien zijn ze iets groter waardoor ze perfect in een Tork dispenser passen en er niet per ongeluk teveel handdoekjes tegelijk uit de dispenser vallen.

Alle hygiënepapier van Eco Natural is ongebleekt en heeft de kleur Havanna bruin.