Ken je de biologische vruchtensapjes en smoothies van PIP Organic in ons assortiment? De PIP Organic sapjes en smoothies zijn gemaakt van 100% biologisch puur sap, waaraan géén suiker, géén conserveringsmiddelen en géén concentraat is toegevoegd. Niet alleen heel gezond dus, maar ook heel lekker, puur en vol van smaak. Een sapje dat je je kinderen met een gerust hart geeft en dat je kinderen ook graag drinken.

Een jong Londens echtpaar heeft het bedrijf PIP Organic in 2014 met behulp van crowdfunding opgezet. Toen ze merkten dat ze voor hun eigen kinderen nergens pakjes met puur biologisch sap (dus geen sap van concentraat) konden krijgen, besloten ze die zelf maar op de markt te gaan brengen. Ze begonnen met een klein stalletje op de Borough Market, één van de bekendste markten van Londen. Daar kregen ze veel positieve reacties en de vraag naar hun sapjes nam snel toe. Inmiddels is PIP Organic uitgegroeid tot een bedrijf dat zijn producten in vele landen levert en al meer dan vijftig prijzen heeft gewonnen voor de heerlijke pure smaak van hun producten!

Nieuw in ons assortiment zijn drie smaken knijpijsjes van PIP Organic: appel (Apple), aardbei/zwarte bes (Berry) en tropisch fruit (Tropical). Net als de sapjes zijn de ijsjes gemaakt van het pure sap van biologisch fruit en niet van concentraat. Het fruit wordt geoogst als het op zijn rijpst en zoetst is. Suiker of andere zoetstoffen worden dan ook niet toegevoegd en ook géén water en géén conserveringsmiddelen. De PIP ijsjes zijn dus geen waterijsjes maar biologische sap- ijsjes!

De PIP ijsjes en sapjes zijn heel aantrekkelijk verpakt en doen het goed op locaties waar veel kinderen met hun ouders komen zoals pretparken, speeltuinen, horeca, musea en sportverenigingen. Kaartjes per soort ijsje worden op verzoek meegeleverd zodat je je klanten kan tonen dat je de PIP ijsjes verkoopt.