Vandaag is het Werelddierendag, een mooie dag om het eens te hebben over de biologische voeding voor honden en katten van Yarrah. Deze diervoeding is namelijk niet alleen goed en gezond voor je eigen huisdier, maar voor álle dieren. Yarrah is een Nederlandse diervoedingsproducent die uitsluitend biologisch gehouden kippen, runderen en kalkoenen die een goed leven hebben gehad verwerkt in zijn diervoer, dus absoluut geen vlees uit megastallen of plofkippen. Omdat de dieren biologische voeding hebben gehad, is hun vlees puur en zuiver gebleven en bevat het geen residuen van herbiciden, pesticiden, antibiotica en hormonen die in regulier honden- en kattenvoer te vinden zijn. Mogelijk zijn die residuen in regulier dierenvoer er de oorzaak van dat het aantal allergieën bij honden en katten de afgelopen jaren is toegenomen. De kwaliteitsmanager van Yarrah bezoekt al zijn leveranciers geregeld persoonlijk om met eigen ogen te zien dat de dieren een goed leven hebben.

Uiteraard voegt Yarrah zelf ook geen chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, geraffineerde suikers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten toe aan zijn producten. Nieuwe producten worden door Yarrah bovendien niet willekeurig getest op honden en katten in kennels. Als ze een nieuw product op de markt willen brengen, dan vragen ze baasjes of hun dier het product mag uitproberen. Respect voor alle dieren staat steeds voorop. De Dierenbescherming heeft dit erkend en in 2015 aan Yarrah als enige diervoerproducent het Beter Leven Keurmerk verleend, met drie sterren!

De range biologische producten voor hond en kat van Yarrah is zeer uitgebreid: droog- en nat voer (in blik en cups), speciaal voor puppies of juist het oudere dier, hondenkoekjes, kauwsticks, graanvrije brokken, sensitive brokken voor honden en katten die geen tarwe en maïs kunnen verdragen, enz. Heb je een hond of kat? Bekijk dan gauw eens ons Yarrah assortiment.