Op 22 en 23 januari 2020 vindt de Bio-beurs, dé biologische beurs van Nederland, plaats in de IJsselhallen in Zwolle. BD-Totaal staat in de grote hal op stand 123. Food Designer Nick Twaalfhoven zal in onze stand lekkere gerechtjes maken van groente en fruit dat niet helemaal het perfecte uiterlijk heeft, maar wel heel lekker is en dus uitermate geschikt om te verwerken in gerechten. En ook in drankjes! Nick zal op onze stand bijvoorbeeld heerlijke alcoholvrije mocktails en cocktails met kromme komkommers gaan maken. Ook Boerderijs, succesvol Nederlands producent van ambachtelijk biologisch ijs, zal op onze stand te vinden zijn.

De beurs is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de biologische sector. Naast de vele stands die je kan bezoeken, is er een inhoudelijk programma bedoeld om je kennis over biologisch te vergroten en verder te verdiepen. Een overzicht van de workshops die je kan volgen, is hier te vinden.

Wij bieden onze relaties gratis toegangskaarten aan, die hier te bestellen zijn. Klik op de knop registreren en gebruik de volgende toegangscode: BDT000102ABN (je moet je per persoon registreren). Op woensdag 22 januari 2020 is de beurs geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur en op donderdag 23 januari 2020 van 10:00 uur tot 18:00 uur. Alle informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Tussen 15:00-17:00 uur organiseren we voor onze relaties een gezellige borrel op onze stand.

Je bent van harte uitgenodigd!